Saturday, November 14, 2009

Kuhu mõtted liiguvad

Vahelduseks mõtlesin oma ampluaad laiendada :) Võtsid ette keed ja kõrvarõngad.
Et tegu on minu esimeste ponnistustega, olen ise tulemusega küll väga rahul.

Pärast pikki proove korrata tulemust prossidega olen alla andnud. Seetõttu ei hakanud ma isegi mitte proovima ühesuguseid kõrvarõngaid saavutada ning paigutasin pärlid kettidele nimme erinevalt. Ja tulemus on minu meelest päris vahva. Edaspidi on mul muidugi siiski plaanis ka väheke sarnasemaid asju meisterdada, aga eks näis.


Kaelakee idee vehkisin aga maha :) Juhtub ka parimatega ja originaali autorile on see ju suur kompliment! Et erinevaid kaltsukesi on kodus palju ja prossideks kangast palju ei kulu, tuhnisin veidi veebis ja leidsin Frillsandfrey keed ja muud tööd (http://tinyurl.com/y9englo) ning ei suutnud lihtsalt vastu panna. Suht nüri on neid pärlei teha, aga tulemus on seda väärt.



Musta kee riie pärineb vanatädi riidekapist leitud seelikust, lillad pärlid on Humanast ostetud seelikust... (olen jõudnud staadiumisse, kus ostan kokku hilpe, selleks et neid ribadeks lõikuda). Lilladest on mul lisaks keedele plaanis teha ka pisikesi kõrvarõngaid.

Ja veel.

Eile koju jõudes tuli kiirelt pakikeskuses käia. Olen varasemalt püüdnud suleefekti saavutada kangaga, kuid nüüd tekkis idee asja päris sulgedega proovida. Ebayst leidsingi lahedaid sulepatju ning eile jõudsid need lõpuks kohale. Kokku 10. Õujee.

Kuidas võiksid need prossides välja näha? Vihjeks niipalju, et teravama tipu poolele kavatsen erinevaid pärleid kuhjata. Usun, et tulemus on kaunis ja glämm.

Ja siis veel üks kirju prossikene, mis valmis tellimustööna. Loodan, et Sulle meelib :)

Homme on tähtis päev. Harri avab Pärnu turul vaibapoe. Kui oleme pildid üles laadinud, lisan siia ka lingi.

Sunday, November 1, 2009

Mõned tellimustööd

Mõned tellimuseks tehtud asjad.